Biała Czekolada do fondue
Cena za szt.
Opis produktu
BELGIJSKA BIAŁA CZEKOLADA do fondue 25,9 % miazgi kakaowej
Skład:
Cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny – wanilia. Składniki Growing Great Chocolate: kakao.
Wartość odżywcza na 100 g:
wartość energetyczna: 559 kcal/2338 kJ
zawartość białka: 6,2 g
zawartość tłuszczy 34 g
zawartość węglowodanów 57 g
Czekoladę można stosować :
- do fontann po upłynnieniu
- do founde
- do ciast i wypieków
- do lodów, deserów oraz musów
- do produkcji pralin, czekoladek oraz dekoracji
- do bezpośredniego spożycia
Termin przydatności do spożycia - 12 miesięcy od daty produkcji
Występuje w formie małych pastylek
Pakowane w specjalne worki przystosowane do kontaktu z żywnością, posiadają atest Polskiego Zakładu Higieny (PZH)
Opinie
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.