Czekolada deserowa
Cena za szt.
Opis produktu
BELGIJSKA CZEKOLADA DESEROWA 55 % miazgi kakaowej
Skład:
miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, emulgator E476
Wartość odżywcza na 100 g:
wartość energetyczna: 547 kcal/2290 kJ
zawartość białka: 5,2 g
zawartość tłuszczy 36,2 g
zawartość węglowodanów 45,7 g
Czekoladę można stosować :
- do fontann po uprzednim upłynnieniu
- do founde
- do ciast i wypieków
- do lodów, deserów oraz musów
- do produkcji pralin, czekoladek oraz dekoracji
- do bezpośredniego spożycia
Termin przydatności do spożycia - 18 miesięcy od daty produkcji
Występuje w formie dużych pastylek
Pakowane w specjalne worki przystosowane do kontaktu z żywnością, posiadają atest Polskiego Zakładu Higieny (PZH)
Opinie
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.